Telemea in ulei de masline

de adnia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2013 | 1058 vizualizari

 

Tot la capitolul "aperitive" mai postez o reteta foarte simpla, de efect si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • telemea taiata cubulete (se poate inlocui cu orice alt tip de branza va place, dar care se poate taia cuburi)
  • ulei de masline cat cuprinde
  • 1 ardei iute
  • cateva boabe de strugure
  • sare
  • condimente (boabe de piper, boabe de ienibahar)
  • 1 crenguta de rozmarin,
  • 2 foi de dafin,
  • cimbru, busuioc--proaspat sau uscat-- seminte de chimen)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea in ulei de masline:


Am umplut un borcanel cu telemeaua taiata cubulete, intre care am intercalat rondele de ardei iute, babe de strugure si toate condimentele de mai sus, apoi am turnat ulei de masline pana s-a acoperit bine telemeaua. Am inchis borcanul ermetic si l-am fotografiat pt voi. Totul se lasa la macerat cca 2 sapt., apoi branza se poate servi...pe langa imaginea extrem de apetisanta, va asigur ca are si un gust minunat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea in ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Geanina87 1

12.01.2013, 23:48

laura_n 1

13.01.2013, 10:08

bestiala!

diaconta 1

14.01.2013, 09:18

nu-mi place foarte mult uleiul de masline,dar pare interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08