Telemea in ulei de masline

de adnia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2013 | 1193 vizualizari

 

Tot la capitolul "aperitive" mai postez o reteta foarte simpla, de efect si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • telemea taiata cubulete (se poate inlocui cu orice alt tip de branza va place, dar care se poate taia cuburi)
  • ulei de masline cat cuprinde
  • 1 ardei iute
  • cateva boabe de strugure
  • sare
  • condimente (boabe de piper, boabe de ienibahar)
  • 1 crenguta de rozmarin,
  • 2 foi de dafin,
  • cimbru, busuioc--proaspat sau uscat-- seminte de chimen)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea in ulei de masline:


Am umplut un borcanel cu telemeaua taiata cubulete, intre care am intercalat rondele de ardei iute, babe de strugure si toate condimentele de mai sus, apoi am turnat ulei de masline pana s-a acoperit bine telemeaua. Am inchis borcanul ermetic si l-am fotografiat pt voi. Totul se lasa la macerat cca 2 sapt., apoi branza se poate servi...pe langa imaginea extrem de apetisanta, va asigur ca are si un gust minunat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea in ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Geanina87 1

12.01.2013, 23:48

laura_n 1

13.01.2013, 10:08

bestiala!

diaconta 1

14.01.2013, 09:18

nu-mi place foarte mult uleiul de masline,dar pare interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor