Rosii cu branza la cuptor

de Miha in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2013 | 3442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • branza “Miez de lapte” cu sare
  • rosii cherry
  • ulei de masline aromat cu busuioc
  • oregano
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii cu branza la cuptor:

Feliem branza, la fel si rosiile cherry.

Se pot folosi si rosii normale, la fel cum putem schimba si felul de branza. Totul e permis. )

Intr-un vas termorezistent punem un strat de felii de branza, saram si piperam dupa gust, apoi stropim cu putin ulei de masline. Acoperim cu un strat de felii de rosii, saram si pipera,, presaram cu oregano. Continuam pana terminam feliile de branza si cele de rosii.

Dam vasul la cuptor, la foc mediu spre mare, pentru vreo 15 minute, pana se aureste usor deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton, rosii si mozzarella