Terci de ovaz cu banane si merisoare

de robert_b in Mancare copii, 27 Sep 2021 | 274 vizualizari

 

Un mic dejun pe care-l fac des. Este preferatul meu. Eu am văzut reţeta la Teo's Kitchen.

 

INGREDIENTE

  • 100 g fulgi de ovăz
  • 300 mL lapte de vacă sau vegetal
  • 300 mL apă
  • 2 linguri cu miere
  • 2 banane
  • 80 g merişoare uscate
  • 80 g fulgi de cocos
  • câteva migdale
  • un praf de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terci de ovaz cu banane si merisoare:

Mai întâi, pregătim toate ingredientele. Într-o cratiţă sau ibric punem fulgii de ovăz, laptele, apa şi praful de sare. Punem cratiţa pe foc şi amestecăm, la foc mediu, până când terciul se leagă - aproximativ 10 minute. La final, se adaugă mierea şi se amestecă bine. După ce ovăzul este fiert, împărţim terciul în trei porţii. Decorăm fiecare porţie cu felii de banană, merişoare, fulgi de cocos şi migdale tocate mărunt. Servim imediat sau după ce s-a răcit, în funcţie de preferinţe.

TIPS-URI

1

Se pot folosi ce topping-uri vreţi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Terci de ovaz cu banane si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

04.10.2021, 13:13

Rasfat pentru cei ce iubesc acest preparat

mirela0911 1

10.10.2021, 20:35

Fiul meu e adeptul acestui fel de mic dejun. L-am salvat sa-l incerc!

robert_b 1

10.10.2021, 20:59

Mulţumesc, Mirela!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piperchi
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi din gris