Terina cu spanac

de Oana in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2010 | 14159 vizualizari

COMENTARII (17)

gospodinadecriza 1

01.03.2010, 21:49

CE buuun! S-o pui din nou, de PAsti! O sa o fac!
Am furat laleaua!
Dar... ofer ghiocei, la schimb. Si zambile!

nadina73 1

01.03.2010, 21:49

suna tare bine reteta asta,cred ca e tare delicioasa

Oana 1

01.03.2010, 23:03

Zambiluta am si eu, vezi? Dar n-am ghiocei, asa ca nu refuz Ma bucur ca va place Nu e pentru mofturosi...bineinteles ca Vlad nici nu s-a uitat la ea, Cata nici atat piticu' a papat ditamai felia calduta, era tare moale, eu pap maine, rece

gospodinadecriza 1

02.03.2010, 01:05

Sotului meu i s-a pus pata pe ternie, si nu am facut niciodata!
Si la mine ar stramba Dany din nas, sunt sigura. Doar sa-i pun un kg de smantana deasupra.
Numai branza din asta se poate pune?

Oana 1

02.03.2010, 09:04

Ralu, merge si mozzarella si cred ca si telemea. Moama, cu smantana desupra nu m-am gandit

crisad 1

02.03.2010, 10:58

super oana

ana 1

02.03.2010, 14:41

Ce bine arata,o s-oncerc si eu .

Oana 1

02.03.2010, 15:20

E super pentru pitici, astia mici-mici Aia mai mari sunt fitzosi Am papat si eu o felie cu mult iaurt natural deasupra, tare racoritoare e!

mamidesara 1

02.03.2010, 20:42

gospodinadecriza 1

02.03.2010, 22:33

Bravo, Oana, pentru inlocuirea smantanii cu iaurt! Se vede ca esti la regim!

Oana 1

02.03.2010, 22:59

Nu mai sunt Dar imi place asa mult iaurtul natural Milli , merge perfect!! smantana e prea grasa...

gospodinadecriza 1

03.03.2010, 14:10

Pai, daca nu mai esti, ce nu ai pus si tu un iaurt cu fructe Milli? Impuscai doi iepuri dintr-o data: si mancare, si desert!

nicky26826 1

24.03.2010, 14:59

imi spune si mie cineva ce e ricotta?pls

Oana 1

24.03.2010, 15:32

Este o branza dulce, buna, buna de tot E la cutie, gen branza de vaci, dar mult mai buna si mai dulce.

MVMih 1

11.04.2011, 09:21

Pot sa spun ca cel mai mult din aperitivul genial...la ora asta ma tenteaza "terina cu spanac"?....tare bun...as manaca 2-3 feliutze cu paine prajita

iry-gabriela 1

08.04.2012, 18:37

Oana 1

08.04.2012, 21:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu cas si cascaval