Tigaie picanta cu pui si oua posate

de Merisor in Pui, 21 Oct 2014 | 11328 vizualizari

COMENTARII (37)

simona72 1

21.10.2014, 16:27

Supeeeer!

Corinuta 1

21.10.2014, 16:28

Foate fain arata!

Merisor 1

21.10.2014, 16:28

Pup, Simona!

reisnaor_2006 1

21.10.2014, 16:28

Merisor 1

21.10.2014, 16:33

Roxana

mihaelar63 1

21.10.2014, 16:38

Trimite tigaia la mine pentru cina Sa traiasca mama soacra sia ta si amea

cristinutanicolita 1

21.10.2014, 16:38

Buna "tigaia"

Constelatialeu 1

21.10.2014, 16:39

Hai nu ma zapacii, esti la proba posare ?

Bucataras 1

21.10.2014, 16:43

Mi-e cam foame!!

Adele 1

21.10.2014, 16:44

Bya Ralu 1

21.10.2014, 16:45

Super

Merisor 1

21.10.2014, 16:52

Pofta buna, Bucataras! Noua nu ne mai este foame

Merisor 1

21.10.2014, 16:52

Multumesc tuturor!

MotanLaOale 1

21.10.2014, 16:57

buna buna

claudiaO 1

21.10.2014, 17:02

Lau 1

21.10.2014, 17:08

Ligia Bxl 1

21.10.2014, 17:28

ce culori

Merisor 1

21.10.2014, 17:42

Bunica 1

21.10.2014, 17:48

Ce tigaie plina cu bunatati!

Merisor 1

21.10.2014, 18:12

Buni

Julia_Snow 1

21.10.2014, 18:19

Wow, ce bunatate ai gatit!

Aurelia 07_07 1

21.10.2014, 18:21

Arata super !

Merisor 1

21.10.2014, 18:23

Julie, chiar buna a fost!

Merisor 1

21.10.2014, 18:23

Multumesc, Aurelia!

deyutzky 1

21.10.2014, 18:36

ce bine arata!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la vas roman