Tiramisu

de nilgun in Prajituri, 28 Mar 2013 | 1993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mascarpone
  • 1 cutie frisca lichida
  • 2 pachete piscoturi
  • 3 oua
  • 3 linguri de zahara
  • cafea
  • esenta de migdale*in loc de amareto
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Se fierbe cafeaua. Dupa ce s-a racit se adauga 1 lingurita de esenta de migdale.


Mascarponele se freaca cu galbenusurile si 2 linguri zahar.


Frisca lichide sa bate cu mixerul, se poate adauga si intaritor.


Albusurile se bat spuma cu o lingura de zahar, pana intoarcem castronul si nu pica albusul.


Se amesteca cele 3 compozitii.


Piscoturile se inmoaie pe rand in cafea. Se pune un strat piscoturi, unul de crema, unul de piscoturi, se incheie cu unul de crema.


Se presara cacao deasupra.

 

TIPS-URI

1

mascarpone

2

tiramisu

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

deyutzky 1

31.03.2013, 23:30

bun

Silvia74 1

01.09.2013, 12:23

Buna reteta, cu siguranta o voi incerca si eu. Multumesc.

nilgun 1

01.09.2013, 20:39

nu aveti pentru ce...multumesc...intra-devar iese minunata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu