Tiramisu

de nadina73 in Prajituri, 8 Mar 2010 | 2498 vizualizari

 

SUPER BUNA

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de piscoturi
  • 5oo g branza mascarpone
  • 5 oua
  • 8 ling zahar brun
  • 30 g cafea foarte concentrata
  • 1 ling cacaco
  • 250 frisca
  • putin coniac sau rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Se amesteca bine galbenururile cu4linguri de zahar,pana se face ca o spuma


Separat se bat albusurile spuma bine cu 4 linguri de zahar


Se bate si frisca foarte bine,dupa care se maesteca toate impreuna cu galbenusurile si albusurile batute.


Se aseaza piscoturile intr-un vas (tava )se insiropeaza foarte bine piscoturile intr-un vas in care am dizolvat cafeaua concentrata cu 1 cana de apa(grija ca se rup repede)se insiropeaza pe amblele parti si se pune un strat de piscoturi unu de crema si tot asa pana sus la final


Peste ultimul strat de piscoturi de pune tot crema dupa care se pudreaza bine cu cacao.


Se lasa la rece 2 ore,dupa care se serveste,pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mariac 1

31.03.2010, 18:40

foarte foarte bun nota 10

Rodie 1

07.10.2010, 23:56

trandafirul de pe felie arata splendind cred ca am sa incerc si eu cu trandafir.

marieta 1

08.10.2010, 00:23

este cred eu cea mai buna prajitura!!dar si periculoasa pt mine!!!!!!!!5 furculite arata super!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec marmorat
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema