Tiramisu

de aura78 in Dulciuri, 17 Feb 2014 | 1844 vizualizari

 

Un desert simplu si delicios ...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 500 g mascarpone
  • piscoturi
  • 5 linguri zahar
  • cacao amara
  • cafea naturala ( rece )
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

1.Separa albusurile de galbenusuri.


2.mixeaza galbenusurile cu zaharul pana cand obtii o consistenta cremoasa.


3. Adauga mascarponele si o lingura de cafea naturala (lichida si rece ).


4.Bate albusurile cu un varf de cutit de sare ,pana cand are aspectul zapezii si sta "teapana" .


5. Adauga albusurile ,compozitiei de galbenusuri si mascarpone.Amesteca de jos in sus cu o lingura.


6.Intr-un recipient yena sau pahare individuale ,(depinde ce alegi ) ,pune un strat de piscoturi in prealabil inmuiate in cafea .Pune un strat de crema si un alt strat de piscoturi .Pune un alt strat de crema .


7.Pune totul la frigider pentru cel putin 2 ore .


8.Inainte de a-l servi ,presara in "ploaie" cacao amara .

 

TIPS-URI

1

Este foarte important sa folositi produse proaspete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

aura78 1

17.02.2014, 15:12

Multumesc Rocsi

MotanLaOale 1

17.02.2014, 19:56

MIUTA 1

17.02.2014, 23:02

Imi place,astazi am facut si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert Tort Tiramisu