Tiramisu

de Adi75 in Dulciuri, 2 Apr 2016 | 733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pișcoturi
  • 500 gr mascarpone
  • 5 oua
  • 120 gr zahar
  • 3 căni de cafea
  • 2 linguri de rum
  • cacao amara
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Gălbenușurile se mixeaza cu mascarponele si jumătate din cantitatea de zahar (60 gr ), albușurile se bat spuma cu praful de sare si cealaltă jumătate de zahar (60 gr ) peste albușul bătut se pune câte puțin din crema de mascarpone si se amesteca încet . Dam piscoturile prin cafeaua cu rum si le așezăm intr-o tava apoi punem jumătate din crema si pudram cu cacao , procedam la fel si cu următorul strat ,pișcoturi , crema si cacao , lasam tava la frigider pentru 3-4 ore

 

TIPS-URI

1

Am folosit cafea decafeinizata .

2

Cafeaua am indulcit-o foarte puțin ( doar dacă vreți sa fie mai dulce )

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bunica 1

02.04.2016, 21:47

)))Am vrut să fac astăzi,dar în final am făcut o prăjitură cu cremă cu iaurt și fructe de pădure

Adi75 1

03.04.2016, 01:32

Duminica la micul dejun mănânc prăjitură cu cremă cu iaurt și fructe de pădure , cu o singură condiție să îmi dea cineva

noiinbucatarie 1

04.04.2016, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu crema Dr Oetker