Tiramisu cu ananas

de nadea68 in Prajituri, 26 Iun 2013 | 2753 vizualizari

 

O reteta pentru un desert racoros si bun fara sa folosim cuptorul?e chiar ce ne trebuie in zile de vara caniculare :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi savoiardi
  • 350 g mascarpone
  • 3 oua
  • 1 lingura plina de zahar 
  • 5 felii de ananas insiropat din compot 
  • esenza rom
  • caco
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu ananas:

Mai intai separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le frecam bine cu zaharul.Adaugam mascarpone si continuam pana se obtine o crema.


Albusurile le batem spuma cu un pic de sare.Taiem ananasul in mici bucati si-l adaugam la crema de oua si mascarpone.


Incorporam albusurile batute spuma amestecand cu o paleta de jos in sus pana se omogenizeza bine. La siropul de ananas punem esenza de rom.


Luam piscoturile unul cate unul si le bagam in sirop si le asezam intr-un vas de sticla dreptunghiular sau in ce preferati voi .


Alternam piscoturile umede cu crema de mascarpone. Acoperim vasul si-l dam la frigider cateva ore. Cand se serveste se pudreaza cu cacao. :) Foarte foarte buuuun!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

26.06.2013, 22:10

Geanina87 1

26.06.2013, 22:22

nadea68 1

27.06.2013, 00:08

Rocsi ha ramas chiar o singura portie,o tin pentru tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu