Tiramisu de casa

de andreigiuk in Prajituri, 30 Apr 2013 | 10938 vizualizari

 

Un desert delicios ce merge cu orice ocazie speciala..!

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 lg.zahar
  • 1 pachet de piscoturi(400 g)
  • 2 fiole esenta de rom
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 500 g mascarpone(2 cutii)
  • 300 ml cafea rece
  • 2 plicuri frisca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu de casa:

Se separa ouale in vase adanci si separate. Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se bat albusurile in celalalt vas cu mixerul, punandu-se plicurile de frisca si se amesteca foarte bine albusurile cu frisca pana ce aceasta scade. In galbenusuri se adauga mascarpone si esenta de vanilie si se amesteca. Se toarna apoi galbenusurile cu mascarpone peste albusurile cu frisca si se amesteca foarte bine. In cafeaua racita se pune o esenta de rom si apoi se trec piscoturile prin ea dupa care se formeaza 2 randuri de piscoturi cu crema. Eu am pus si o esenta de rom in crema finala ca sa dea o aroma mai buna. La final se pudreaza cu cacao si se da la frigider timp de cateva ore.


Pofta Buna....!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu de casa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

deyutzky 1

01.05.2013, 08:29

diana_k 1

01.05.2013, 09:52

MonaMimi 1

01.05.2013, 14:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu in stil romanesc