Tiramisu la pahar

de adnia in Dulciuri, 29 Mar 2013 | 1193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet piscoturi Savoiardi
  • -1 cutie mascarpone
  • -3 galbenusuri
  • -200 ml frisca lichida
  • -zahar pudra, dupa gust
  • -putina pudra de cacao, pt. decor
  • -cateva visine din dulceata
  • -cafea
  • -esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar:

Am batut frisca si am lasat-o la rece, pana am pregatit restul. Am batut galbenusurile cu zahar pudra pe baia de abur si, pana s-au racit, am batut mascarpone pana a capatat consistenta unei spume. Am adaugat cateva picaturi de esenta de rom si am incorporat usor  crema de galbenusuri si frisca lichida.

Am inmuiat piscoturile in cafea cu rom si am inceput montarea in pahare: un strat piscoturi-un strat crema..si tot asa pana am umplut paharele (ultimul strat a fost crema mascarpone). Am decorat cu piscoturi, pudra de cacao si  visine din dulceata. Am lasat la rece pana in monetul servirii.

Enjoy!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu la pahar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Rocsi 1

29.03.2013, 21:32

Super bun

deyutzky 1

31.03.2013, 23:27

imi place mult tiramisu

Rux 1

31.03.2013, 23:28

Bunatate mare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!