Tiramisu la pahar

de adnia in Dulciuri, 29 Mar 2013 | 1304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet piscoturi Savoiardi
  • -1 cutie mascarpone
  • -3 galbenusuri
  • -200 ml frisca lichida
  • -zahar pudra, dupa gust
  • -putina pudra de cacao, pt. decor
  • -cateva visine din dulceata
  • -cafea
  • -esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar:

Am batut frisca si am lasat-o la rece, pana am pregatit restul. Am batut galbenusurile cu zahar pudra pe baia de abur si, pana s-au racit, am batut mascarpone pana a capatat consistenta unei spume. Am adaugat cateva picaturi de esenta de rom si am incorporat usor crema de galbenusuri si frisca lichida.


Am inmuiat piscoturile in cafea cu rom si am inceput montarea in pahare: un strat piscoturi-un strat crema..si tot asa pana am umplut paharele (ultimul strat a fost crema mascarpone). Am decorat cu piscoturi, pudra de cacao si visine din dulceata. Am lasat la rece pana in monetul servirii.


Enjoy!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

29.03.2013, 21:32

Super bun

deyutzky 1

31.03.2013, 23:27

imi place mult tiramisu

RuxyRux 1

31.03.2013, 23:28

Bunatate mare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu