Tiramisu reţetă adaptata

de Ina in Dulciuri, 14 Iul 2011 | 6010 vizualizari

COMENTARII (28)

germiniasi 1

22.07.2011, 18:24

pai tiramisu original si cel mai bun se face simplu
4 oua se separa albus de galbenus
4 linguri de zahar se amesteca cu galbenus
albusul se bate spuma
se amesteca crema de galbenus cu mascarpone f.bine
dupa aceia crema rezultala din galbenus,mascarpone si zahar se amesteca cu spuma de albus de preferat cu un tel sa ramana aerata.
dupa se procedeaza exact cum ai spus dar numai caco sau bucati de ciocolata deasupra. mai simplu, mai curat si mai bun.
cred

Ina 1

22.07.2011, 22:57

contul asta l-ai facut pentru a da lectii? ) Sa stii ca e mai distractiv sa pui retetele in pagina ta, iar noi sa preluam de acolo ce credem ca e bun. Nicidecum sa-ti dam lectii . Si inca ceva: nu exista " tiramisu original " , iar daca sustii ceva initial, nu te contrazice la final Ori esti sigura, ori doar crezi

Mitinita 1

20.08.2011, 16:44

Ina,am avut si eu pe cineva care si-a facut cont numai ca sa comenteze , eu cred ca nu mai am nici de unde linge farfuria

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală