Tiramisu reţetă cu frisca

de madi_marin in Prajituri, 28 Aug 2010 | 14272 vizualizari

COMENTARII (23)

madi_marin 1

28.08.2010, 21:29

maine o sa pun si sectiunea....atunci cand voi taia prajitura pentru musafiri....

Rocsi 1

28.08.2010, 22:02

pana maine admir..arata tare bine

Miha 1

28.08.2010, 22:08

Julie 1

28.08.2010, 22:10

delicios !

diaconta 1

28.08.2010, 22:29

opera de arta Madi

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 22:44

o citez si eu pe Dia.........felicitari,Madi.....................................

gaby_duceag 1

28.08.2010, 22:52

arata de nu se poate!

Oana 1

28.08.2010, 23:55

Mama, ce de bunatati pe-aici

nadina73 1

29.08.2010, 03:25

si 5 furcu

Sidy 1

29.08.2010, 08:52

Bun, bunut Asteptam sectiunea...pina atunci las 5 furcute...

rivka 1

29.08.2010, 09:22

maine fiind astazi?


okey asteptam sectiunea

madi_marin 1

29.08.2010, 09:36

fetele....multumesc mult pentru aprecieri si furculite.... si va rog sa serviti....v-am pus si sectiunea....

Corinuta 1

29.08.2010, 13:48

Ce frumos l-ai ornat!

Ina 1

29.08.2010, 16:04

eu am venit direct la sectiune, cu furci cu tot

madi_marin 1

29.08.2010, 16:56

Corina, Ina.....

ela 1

29.08.2010, 19:45

ce bine arata....

ionela2682 1

29.08.2010, 20:16

onuta 1

29.08.2010, 23:26

minunat.

jolygina 1

29.08.2010, 23:38

foarte bine arata

danis 1

30.08.2010, 12:47

e preferatul meu si al copiilor

rivka 1

30.08.2010, 18:31

am revenit sa vad felia(eu ca babele ) si l-am si pus la favorite ...
imi place ca e simplu si fara ou crud!

madi_marin 1

30.08.2010, 18:54

danis, rivka....ma bucur ca va place....

Dana Cristea - pusikmea 1

30.08.2010, 21:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert altfel de cremes