Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Tiramisu reţetă originala, cu frisca
Tiramisu reţetă originala, cu frisca
Mixati galbenusurile cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul si se topeste complet zaharul.Se adauga mascarponele si se amesteca usor cu o lingura.Separat se mixeaxa frisca tare si se adauga treptat cate o lingura din crema de galbenus si mascarpone.La final se adauga esenta de rom.
Asamblare:
Un rand de piscoturi insiropate,un rand de crema si tot asa pana terminam.(mie mi-au iesit 3 randuri de crema si 3 de piscot)
Se pudreaza cu cacao/nesquik si se da la rece pentru cateva ore.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult