Tiramisu (urias)

de DIANA B in Torturi, 6 Ian 2011 | 28525 vizualizari

 

Da , si un Tiramisu ptr cei cu diabet si nu numai .
O reteta extrem de simpla , fara baie marina ... de mai lunga durata este asamblarea

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 4 linguri fructoza
  • 64 buc Savoiardi
  • 500 ml frisca Hulala
  • 250 g Mascarpone
  • 10 "batoane" ness
  • 200 ml rom brown
  • cacao neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu (urias):

Se pregateste nessul in care se adauga romul si se da la racit .


Intr-un vas se bat albusurile spuma cu cele 4 linguri de fructoza ( CLIO ) pana se obtine o bezea , in alt vas se face o crema din cele 6 galbenusuri cu branza Mascarpone , dupa care se amesteca usor cu bezeaua. Frisca se mixeaza f bine , fara adaosuri de intaritor de frisca si se incorporeaza in crema de Mascarpone.


Se insiropeaza piscoturile cu ness ptr o fractiune de secunda pe ambele parti si se aseaza intr-un vas yena ( eu am montat totul in tava de la cuptor, deoarece am avut o cantitate generoasa de crema ), se toarna jumatate din crema, se pudreaza din abundenta cu cacao, se aseaza al doilea strat de piscoturi insiropate si se termina cu cealalta jumatate de crema, de asemenea pudrandu-se cu cacao .


Se da la frigider ptr cel putin 5 ore ( eu l-am lasat pana a doua zi si a iesit excelent ) , dupa care se poate consuma .


POFTA BUNA !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu (urias)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

DIANA B 1

06.01.2012, 15:21

Marieta draga mea , piscoturi fara zahar nu sunt , dar o data la un secol , n-om muri noi , daca incalcam regula ; eu sunt insulino dependenta , asa ca pot jongla mai usor cu zaharicalele ... il mai pacalesc si eu pe amaratul asta de diabet . De blat , ce sa zic , nu cred ca-i la fel , ele sunt sarea si piperul prajiturii . Este o idee sa le faci tu , daca te simti in stare

Angelina_Elena 1

21.01.2012, 11:44

imi place mult tiramisu,o bunatate de desert

DIANA B 1

21.01.2012, 12:03

Elena_Daria , asa este si noua ne place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos