Tirokafteri - crema picanta din branza Feta

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2015 | 9928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame branza Feta
  • 1 lingurita fulgi de chili
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 linguri iaurt grecesc cu continut redus de grasime
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • oregano
  • masilne
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tirokafteri - crema picanta din branza Feta:

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se adauga fulgii de chili. Se prajesc la foc mediu spre mic pana elibereaza aroma. Se transfera uleiul astfel infuzat, impreuna cu fulgii de chili intr-un bol cu pereti inalti. 

Se adauga branza Feta si iaurtul in bol si cu ajutorul unui mixer la viteza mica se transforma totull intr-o pasta omogena. Se mai mixeaza cateva minute la viteza medie, pana divine o compozitie pufoasa. Se adauga restul de ulei de masline si sucul de lamaie si se mixeaza pana la incorporare. 

Se decoreaza cu oregano si masline si se consuma cu paine sau legume. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tirokafteri - crema picanta din branza Feta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Rocsi 1

07.06.2015, 19:59

Sim0na 1

08.06.2015, 10:32

-Licurici- 1

09.06.2015, 11:58

CRED CA-I TARE BUNA!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu Ricotta si Mozzarella