Tirokafteri - crema picanta din branza Feta

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2015 | 6527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame branza Feta
  • 1 lingurita fulgi de chili
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 linguri iaurt grecesc cu continut redus de grasime
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • oregano
  • masilne
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tirokafteri - crema picanta din branza Feta:

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se adauga fulgii de chili. Se prajesc la foc mediu spre mic pana elibereaza aroma. Se transfera uleiul astfel infuzat, impreuna cu fulgii de chili intr-un bol cu pereti inalti. 

Se adauga branza Feta si iaurtul in bol si cu ajutorul unui mixer la viteza mica se transforma totull intr-o pasta omogena. Se mai mixeaza cateva minute la viteza medie, pana divine o compozitie pufoasa. Se adauga restul de ulei de masline si sucul de lamaie si se mixeaza pana la incorporare. 

Se decoreaza cu oregano si masline si se consuma cu paine sau legume. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tirokafteri - crema picanta din branza Feta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Rocsi 1

07.06.2015, 19:59

Sim0na 1

08.06.2015, 10:32

-Licurici- 1

09.06.2015, 11:58

CRED CA-I TARE BUNA!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gulas de porc cu cartofi si galuste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Langosi cu smantana si cascaval