Toast cu rosii coapte si oua de prepelita

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 25 Apr 2016 | 2796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine cu tarate
  • 1 rosie mare
  • 1 catel de usturoi
  • 4 oua de prepelita
  • ulei de masline extra virgin
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu rosii coapte si oua de prepelita:

Se prajesc feliile de paine, pana devin aurii. Se taie catelul de usturoi transversal in 2 si se ung feliile de paine cu acesta, apoi se stropesc cu ulei de masline.

Se taie rosia felii si se gateste intr-o tigaie fara ulei, cateva minute pe parte, pana devine moale si usor caramelizata. 

Se transfera intr-un bol si se sfarama cu o furculita. Se adauga putin sare si se amesteca. 

Se prajesc ouale de prepelita in foarte putin ulei, 2-3 minute. 

Se aseaza rosia zdrobita pe cele doua felii de paine si se adauga cate 2 oua de prepelita pe fiecare felie. 

Se presara sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu rosii coapte si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (11)

mirela0911 1

26.04.2016, 06:59

Buuuuun!

Geanina87 1

26.04.2016, 08:21

Rocsi 1

26.04.2016, 21:11

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sandwich mozaic