Sandwich-uri calde la cuptor

de Aletta in Sandvisuri, 4 Sep 2015 | 4018 vizualizari

 

Reteta aceasta delicioasa o am de mult la favorite de la dragul nostru bucataras Motanel. Celebrele CROQUE MONSIEUR dar eu am vrut sa le numesc mai simplu.
I-au placut mult iubitului meu si cu siguranta o sa mai tot fac.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast
  • 4 felii sunca Praga
  • 4 linguri smantana
  • 100g cascaval Delaco
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich-uri calde la cuptor:

Se incinge cuptorul la 200 grade.


Se rade cascavalul.


Se ung feliile pe marginile exterioare ( pe coaje) cu unt topit pentru o rumenire frumoasa.


Se pun in tava de copt 2 felii paine.


Se ung cu smantana.


Se pun cate 2 felii de sunca pe fiecare felie de paine.


Se presara sare si piper.


Se presara cascaval ras.


Se pun deasupra si celelalte 2 felii de paine.


Se ung deasupra cu smantana.


Se presara cascaval din abundenta.


Se introduce tava in cuptor 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.


Se taie in diagonala si se serveste.


Delicios!!!

 

TIPS-URI

1

Pentru a fii mai rumenite se lasa cu 10 minute mai mult.

2

Se pot pune si alte condimente dupa gust.

3

Eu am folosit salam deoarece le-am facut pe la ore 23:00 :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri calde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

05.09.2015, 20:32

Imi plac!

Andreea Caroline 1

05.09.2015, 21:59

Aletta 1

05.09.2015, 23:22

Multumesc fetele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald la cuptorul cu microunde