Toba de pui

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2015 | 5102 vizualizari

 

Sunt foarte multumita de rezultatul acestei retete, ideala pentru o masa festiva dar si pentru cei care isi fac pachetele pentru servici! O recomand!:)

 

INGREDIENTE

  • 700g pulpe de pui dezosate
  • 300g piept de pui
  • 2 lingurite de boia dulce
  • 1 lingurita granule de usturoi
  • 1 plic gelatina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba de pui:

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se poate inlocui cu usturoi pisat (2-3 catei), sare si piper dupa gust si la sfarsit gelatina fara a o dizolva, amestecam bine pana ce toate ingredientele sau incorporat.

Amestecul obtinut il punem intr-o punga de friptura, o legam bine la gura si o asezam intr-o tava de cozonac .

Dam tava la cuptor pentru cca. 45-50 minute la 180-200 grade, iar dupa ce o scoatem, punem niste greutati deasupra pentru a obtine o toba perfecta; Lasam sa se raceasca in tava, apoi o dam la frigider pentru cateva ore( ideal ar fi pentru a doua zi).

Dupa ce rulada s-a intarit, o scoatem din punga si este numai buna de servit!  

TIPS-URI

1

Pentru a iesi rulada plata, cand puneti greutati (borcane pline de exemplu) asezati un carton mai gros in tava

2

Daca tava este mai mare puneti pune un pahar alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Racituri