Tocana banateana cu galuste si carne de porc

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Noi 2018 | 1757 vizualizari

 

https://www.bucataras.ro/retete/tocana-banateana-cu-carne-de-porc-si-galuste-86014.html
Retete inspirate de toamna

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 2 linguri untura
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 conserve de rosii
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 1 crenguta cimbru
  • boia de ardei
  • Galuste
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 2 linguri apa rece
  • sare
  • 2-3 linguri ulei
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana banateana cu galuste si carne de porc:

In untura topita adaugam bucatile de carne, acoperim cu un capac si lasam pana ce se albeste carnea; dupa ce s-a prajit putin carnea, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele.

Amestecam si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam apa calduta cat sa acopere carnea, cimbrul, foile de dafin, lasam sa fiarba la foc mic pana ce se inmoaie carnea.

Intre timp pregatim galustele. Batem ouale cu sare, piper, apa si adaugam treptat faina, la final framantam cu uleiul pana ce rezulta un aluat omogen.

Din aluat rupem bucati mici si formam bile cu mainele ude, le adaugam peste carne, rosiile si pasta de gogosar.

Lasam sa fiarba la foc mic cca. 15 min pana ce galustele sunt moi.

Adaugam patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana banateana cu galuste si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc