Tocana cu coaste afumate la Crock-Pot

de Constelatialeu in Porc, 20 Sep 2016 | 499 vizualizari

 

Io nevasta, m-am gandit sa ma rasfat singura si cum azi am avut si alte indeletniciri am apelat la cioroi alias Crock-Pot.....ca uite asa vreau eu sa fiu rasfatata cu niste coaste afumate cu ceva langa ele....''Ziua in care-mi rasfat nevasta''....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi rose
  • cca 600 g costite afumate ( home made)
  • 3 cepe de apa mari
  • cca 300 g ardei capia copt
  • cca 1 polonic cu amestec de rosii si ardei capia ( n-a mai incaput in sticle, asa ca l-am pus in tocana)
  • sare
  • ulei pentru calit costita
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu coaste afumate la Crock-Pot:

Mai intai am copt ardeiul , l-am curatat de coaja si seminte si l-am taiat in bucati mai mici. In tigaia wok am pus cca 50 ml ulei am asezat costitele si le-am rumenit cca 5 min pe fiecare parte. Am curatat si taiat ceapa solzisori, am curatat cartofii si i-am taiat cubulete mai mari. Am asezat in vasul aparatului ceapa ardeiul si costita rumenita, peste care am presarat sare si am turnat uleiul in care am rumenit coastita. Am bagat aparatul in priza am setat functia hight si am lasat sa se inmoaie ceapa cca 1 ora, apoi am adaugat cartofii, polonicul cu amestec si apa cat sa acopere cartofii. Am pus capacul si am lasat inca 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu coaste afumate la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

miki_a 1

21.09.2016, 19:51

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 09:39

buna, buna tocana!

mihaelar63 1

28.09.2016, 23:19

Costita ? Ce o fi aia ? n-am prea vazut pe la tine . Eu cred ca nu-ti place )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu afumatura