Stufat de miel cu menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L digital

de AlexTeacher in Slow Cooker, 11 Apr 2015 | 7994 vizualizari

 

O delicioasa friptura frageda si aromata pentru masa de Paste! Sarbatori fericite tuturor!

 

INGREDIENTE

  • Pentru marinada:
  • antricot de miel – 1 kg
  • menta proaspata – 8 frunze
  • coriandru boabe – 1 lingura
  • zeama de lamaie – 3-4 linguri
  • piper alb – dupa gust•
  • sare – dupa gust
  • vin rosu demisec – 25 ml
  • usturoi – 2 catei
  • Pentru gatit:
  • ceapa verde – 1 legatura
  • usturoi verde – 1 legatura
  • usturoi – 3 catei
  • unt cu ierburi / unt normal – 50 g
  • vin rosu demisec - 50 ml
  • ulei de masline – 1 lingurita
  • turmeric (curcuma) – 1 lingurita
  • zeama de lamaie – 2 linguri
  •  sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel cu menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L digital:

• fasonati antricotul de miel si taiati-l fasii 

• puneti toate bucatile intr-un castron incapator
• asezonati mielul cu sare si piper
• zdrobiti boabele de coriandru intr-un mojar
• tocati menta si usturoiul marunt
• adaugati toate ingredientele peste miel si amestecati bine
• puneti folie de plastic pe deasupra si lasati-l la marinat 48 de ore
• tocati ceapa verde, usturoiul verde si usturoiul simplu
• scoateti mielul din frigider si adaugati-l in slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L Digital
• peste acesta puneti ceapa verde, usturoiul verde si cel simplu, urmat de untul cu ierburi, turmeric, zeama de lamaie, putina sare si piper, ulei de masline si vin
• setati slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 3 ore
• asezonati cu sare si piper cu 15 minute inainte de a se termina programul de gatit.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel cu menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L digital" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot