Tocana de legume

de gaby_duceag in Conserve, 14 Oct 2009 | 9056 vizualizari

 

Un aperitiv bunut,pastrat in camara pt zilele luuungi ale postului Craciunului si..nu numai;)

 

INGREDIENTE

  • 2kg ceapa
  • 1kg morocov
  • 2,5 kg capia
  • 2,5 kg gogosar
  • 1kg rosii
  • 12 linguri orez
  • sare,
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • putin busuioc,
  • miere(2linguri)
  • 2-3linguri de bulion
  • 4-500ml ulei(eu am pus de masline,dar merge ulei de floarea soarelui)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume:

Am tocat ceapa(am lasat-o peste noapte in apa rece,si la curatare n-am risipit nicio lacrimuta:))) si morcovul(de fapt robotul a tocat.....nu eu:d)




Le-am pus in uleiul incalzit pt 5 minute,apoi am adaugat restul legumelor,toate curatate, tocate bine(rosiile curatate de coaja)

Am fiert-o aprox 5 ore-cam mult,nu?:))) iar in ultimele 2 ore am amestecat cam des, nu voiam sa afum "lucrarea"mea)

Am condimentat

Orezul l-am "umflat"in 36 linguri de apa, l-am pus la foc mic, am lasat sa scada apa si l-am pus in tocana in ultimele 15 min.


Am turnat fierbinte in borcane, am capsat si-am bagat borcanele la cuptor pt aprox 30min

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bucataras 1

16.10.2009, 08:20

Pai, ne stringem intr-un loc pe site si se lasa cu poante, melodii preferate, amitiri, etc ... Referitor la retete. Daca e preparata de tine poti s-o postezi si sa scrii ca te-ai inspirat in prepararea ei de pe siteul x.

gaby_duceag 1

16.10.2009, 09:44

multumesc Bucataras.m-am executat

babi5 1

27.09.2013, 20:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rosii in bulion