Tocana de porc cu ciuperci si bacon, sub capac de piure cu parmezan

de Rocsi in Porc, 24 Mai 2016 | 3506 vizualizari

COMENTARII (26)

Rahela Velicu 1

24.05.2016, 19:38

Ce tocana gustoasa ai facut!

simona72 1

24.05.2016, 19:41

Ador tocanitele astea acoperite cu piure de cartofi!! Si cu parmeza

Rocsi 1

24.05.2016, 19:41

Multumesc Rahela

Rocsi 1

24.05.2016, 19:42

Simona, sper ca ai citit in introducere ca de la tine a pornit totul . Pupici

Andra_Constantinescu 1

24.05.2016, 19:58

Ce bunatate!

diaconta 1

24.05.2016, 20:05

Ce-mi place cum gatesti Rocsi minunata mancarea ta

Ina 1

24.05.2016, 20:06

Ce buna trebuie sa fie

MotanLaOale 1

24.05.2016, 20:13

buna buna

Rocsi 1

24.05.2016, 20:19

Multumesc mult Andra

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Dia, saru-mana mult. Ce mult ma incurajeaza cuvintele tale

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Ina, este foarte buna si satioasa

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Multumesc Vladimir

CameliaR 1

24.05.2016, 20:45

Vai de mine! Arata minunat!

Rocsi 1

24.05.2016, 21:04

Multumesc mult Camelya

dantes 1

25.05.2016, 06:25

Buna!

mirela0911 1

25.05.2016, 06:38

Ce bunatate de tocana!

AndrutzaP 1

25.05.2016, 09:35

Ce bunatataeeeee!

mihaelar63 1

25.05.2016, 11:26

Eu mananc si doua linguri din capac

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Multumesc Dantes

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Mirela, multumesc

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Andrutza multumesc

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Noi am mancat cu tot cu capac, Mihaela )

Zamfira 1

28.05.2016, 20:13

Rocsi 1

29.05.2016, 20:28

Melinda

Anett 1

06.12.2021, 20:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu costita afumata