Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si carnati

de mihaelar63 in Porc, 26 Ian 2010 | 10335 vizualizari

 

e anotimpul carnatilor de casa ,pai cum sa nu-i folosim !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnat afumat
  • 300 gr carnat proaspat
  • 300 gr carne porc
  • 500 gr champignon
  • 200 gr ciuperci amestec
  • 1 cutie champignon taiate
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • sare
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si carnati:


  1. ceapa se curata si se taie cuburi .

  2. ciupercile se spala si se taie felii .

  3. carnatii si carnea se portioneaza .

  4. se prajeste usor carnatii si carnea in ulei , se adauga ceapa ,apoi ciupercile .

  5. se presara faina alba , se amesteca usor , 1 minut si se pune laptele .

  6. se fierb impreuna cam 20 minute .

  7. se presara verdeata si se serveste cu mamaliguta .

 

TIPS-URI

1

carnatii contin sare , daca mai trebuie puneti la sfarsit sare .

2

din cand in cand amestecati sa nu se prinda , daca e necesar puneti putina lapte pt . a se dilua sosul .

3

merge bine si cu paste fainoase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

27.01.2010, 00:16

adinacarla te iau de suflet , eu fac supe si tu dulciuri , ce zici ?

Bunica 1

27.01.2010, 15:51

La voi se aduc carnatii in loc de flori ?

mihaelar63 1

27.01.2010, 16:16

cand se taie porcul se duce la rude sau apropiati ,, proaspata '' adica , sorici , ureche [ daca este ], cartabos , carnat , carne si sangerete cine face . regula nescrisa e sa-i platesti cu aceiasi moneda .de exemplu Andrei a fost la revelion la un coleg la tara ,bineinteles ca i-am pus in traista [ straita ],acum a venit Ionut la noi nu cu mana goala ci cu carnat afumat uscat , vin si jinars de prune .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de prune rosii
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu iaurt si mure( fara coacere)

ieri la 00:52

Paine cu secara

pe 23.08 la 19:21

Piure de fasole cu sos de ardei și ceapa

pe 23.08 la 17:40

Mancarica incropita

pe 23.08 la 16:56

Rasturnata cu mure

pe 23.08 la 16:33

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc si carnati la cuptor cu cartofi natur