Tocanita cu muschiulet de purcel

de Irina in Porc, 18 Oct 2013 | 22589 vizualizari

COMENTARII (30)

AnyCostescu 1

18.10.2013, 11:08

ador tocanita asta

simona72 1

18.10.2013, 11:16

Imi place sigur!!

laura_n 1

18.10.2013, 11:20

asta e buna de mori, si imi place ca are si marar

deyutzky 1

18.10.2013, 11:24

Dya Daniela Andrei 1

18.10.2013, 11:25

Ne place!

RuxyRux 1

18.10.2013, 11:25

Arata grozav de gustoasa!

anca_rm 1

18.10.2013, 11:28

ce buna ar fi acuma

MotanLaOale 1

18.10.2013, 11:29

buna buna

mihaelam90 1

18.10.2013, 11:30

Bunica 1

18.10.2013, 11:37

Cand zici ca pui masa?

diaconta 1

18.10.2013, 11:38

Hiiiiiiiii ce bun

diaconta 1

18.10.2013, 11:39

ma primesti la masa Irinuco?

ianculubita 1

18.10.2013, 12:06

mmmm,ce bunatate ai facut!!!

RoXx 1

18.10.2013, 12:25

delicioasa

kukibella 1

18.10.2013, 12:54

Panacris 1

18.10.2013, 13:09

Lavinia 1

18.10.2013, 14:22

Imi place foarte mult cum gatesti

- Andreea - 1

18.10.2013, 15:14

Ce bine arata

adry88 1

18.10.2013, 17:06

apetisanta

Ligia Bxl 1

18.10.2013, 17:32

waaaw imi ploua in guraaa

Rocsi 1

18.10.2013, 19:13

Eu chiar ma ling pe degete cand mananc asa tocanite

Aurelia 07_07 1

19.10.2013, 07:39

Buna,buna de tot

Lia_ 1

19.10.2013, 08:40

bravo Irinuco! super-gustos

babi5 1

21.10.2013, 07:28

mihaelar63 1

30.10.2013, 15:17

Ce buuuna !!!! Vreau si eu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat