Tocanita cu vita si dovleac – Crock Pot (6 L Saute)

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 874 vizualizari

 

(timp de pregatire 25 min, timp de gatire 3 ore si 30 min, temperatura “low”, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Vrabioara vita – 800 g
  • Dovleac – 300 g
  • Morcovi – 2 buc
  • Masline kalamata – 200 g
  • Ceapa verde – 4 fire
  • Usturoi – 4 catei
  • Cartofi – 2 buc
  • Cimbru – 2 fire
  • Ardei rosu – 2 buc
  • Vin rosu – 80 ml
  • Ulei de masline – 2 linguri
  • Chives – 10-15 fire
  • Sare si piper negru – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu vita si dovleac – Crock Pot (6 L Saute):

 

  • Curata si taie vita cuburi;

  • Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;

  • Toaca usturoiul si ceapa marunt;

  • Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;

  • Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;

  • Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;

  • Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;

  • Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;

  • Ia de pe foc, introdu in Crock Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;

  • Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;

  • Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;

  • La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;

 

Pofta buna !

 

 

 

 

 

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu vita si dovleac – Crock Pot (6 L Saute)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

29.09.2015, 15:49

Vreau și eu

Gicuta69

Gicuta69 1

30.09.2015, 10:57

Panacris

Panacris 1

30.09.2015, 11:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro