Tocanita cu vita si dovleac – Crock Pot (6 L Saute)

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 986 vizualizari

 

(timp de pregatire 25 min, timp de gatire 3 ore si 30 min, temperatura “low”, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Vrabioara vita – 800 g
  • Dovleac – 300 g
  • Morcovi – 2 buc
  • Masline kalamata – 200 g
  • Ceapa verde – 4 fire
  • Usturoi – 4 catei
  • Cartofi – 2 buc
  • Cimbru – 2 fire
  • Ardei rosu – 2 buc
  • Vin rosu – 80 ml
  • Ulei de masline – 2 linguri
  • Chives – 10-15 fire
  • Sare si piper negru – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu vita si dovleac – Crock Pot (6 L Saute):




  • Curata si taie vita cuburi;




  • Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;




  • Toaca usturoiul si ceapa marunt;




  • Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;




  • Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;




  • Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;




  • Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;




  • Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;




  • Ia de pe foc, introdu in Crock Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;




  • Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;




  • Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;




  • La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;





Pofta buna !








 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu vita si dovleac – Crock Pot (6 L Saute)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

29.09.2015, 15:49

Vreau și eu

Gicuta69 1

30.09.2015, 10:57

Panacris 1

30.09.2015, 11:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade