Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la slow cooker Crock-Pot

de abetina in Slow Cooker, 10 Oct 2018 | 3665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 rata gotica,asa cam de 2 kg
  • 1 mar
  • 1 gutuie
  • o bucatica de dovleac,asa o felie potrivita
  • 1 cartof
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita cimbrisor
  • 1 lingurita boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la slow cooker Crock-Pot:

Se foloseste o rata intreaga, se scot din ea toate maruntaile.
  Se taie marul, dovleacul, gutuia si cartoful cubulete, se pun intr-un vas. Se adauga ierburile aromate, sarea si boiaua de ardei, se amesteca, se umple rata, se adauga restul de legume si fructe peste rata si pe langa rata, se pune vasul la aparatul slow cooker Crock-Pot, se asaza capacul si se pozitioneaza aparatul la functia high pentru circa 5 ore. Se scoate vasul din aparat si se da la cuptor pentru circa 10 minute, la foc iute sa se rumeneasca.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci si sos de smantana cu usturoi - slow cooker Crock-Pot 4,7 L