Tocanita de ciuperci cu piept de pui

de Cris2711 in Pui, 15 Apr 2012 | 6866 vizualizari

 

Ideea mi-a venit ieri la cumparaturi,m.-am gandit ca ii v-a place si lui Klaus,intr-adevar i-a placut mult.Va servesc cu drag pe toti>:D

 

INGREDIENTE

  • 1000 grame champignons
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare rosie
  • 3-4 bucati ceapa verde
  • 1 cutie de rosii decojite
  • patrunjel verde
  • 2-3 linguri rama sau unt
  • sare
  • piper
  • 4-5 rosii cherry
  • ca.500 grame piept de pui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu piept de pui:

Intai am curatat ceapa verde si rosie ,cea rosie am tocat-o marunt ,iar cea verde am taiat-o rondele.am pregatit si ciupercile,le-am curatat si taiat .Rosiile cherry le-am taiat in sferturi si le-am pregatit intr-un castron,ardeiul deasemenea.Patrunjelul l-am taiat marunt.Cand am avut toate ingredientele pregatite,am pus rama la topit intr-o oala mare,la foc mijlociu,apoi am calit ceapa ,apoi am adaugat ciupercile si ardeiul.Se pune sare si piper ,dupa gust si se adauga si rosiile decojite si taiate cubulete.Apoi se adauga apa ,pana se acopera ciupercile.Se lasa sa fiarba la foc moderat,cam 40 de minute.Apoi se adauga pieptul de pui taiat cubulete,care l-am condimentat cu boia si piper, si nu se lasa mai mult de 10 minute la fiert,asa ramane carnea frageda.La sfarsit,se adauga frunza de patrunjel.

Se serveste cu mamaliga sau orez fiert.

Va urez pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

dorin 1

09.06.2012, 14:42

DIA DRAGA AM RATAT OCAZIA( GHINION)

Cris2711 1

12.08.2012, 15:25

Dorine,nu-i bai,pregatim altul

delia64 1

12.01.2013, 19:40

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu pui si smantana