Tocanita de hribi cu legume

de Rocsi in Mancaruri de post, 25 Sep 2013 | 16499 vizualizari

COMENTARII (50)

Bunica 1

25.09.2013, 20:47

Buna tocanita.....are si mamaliguta

Rocsi 1

25.09.2013, 20:56

Dia doar ghebe am pus in saramura, hribii i-am oparit putin si i-am pus in congelator pentru ca am luat foarte putini

Rocsi 1

25.09.2013, 20:56

Bunica musai mamaliguta pentru mama

Rocsi 1

25.09.2013, 20:57

Babi

diaconta 1

25.09.2013, 21:17

Rocsi,noi am pus galbiori in congelator si nu ne-au placut,parca erau de hartie,de atunci punem doar in saramura

Rocsi 1

25.09.2013, 21:20

Noi ghebe mancam mai mult si punem in cantitate mare si tot in saramura ii preferam ca am pus intr-un an la congelator si la fel, nu ne-au placut deloc ce gust aveau dupa decongelare...

laura_n 1

25.09.2013, 21:30

auuu, ce bunaciune, Rocsule bunaciune de bunaciune!

simona72 1

25.09.2013, 21:32

imi plou in gura deja...caut si eu maine la piata, sunt super!!

FlaviaD 1

25.09.2013, 21:33

Foarte buna si hranitoare

Rocsi 1

25.09.2013, 21:42

Laura multumesc mult -*

Constelatialeu 1

25.09.2013, 21:42

Rocsi 1

25.09.2013, 21:42

Multumesc Simona si ma bucur ca iti place

Rocsi 1

25.09.2013, 21:42

Flavia multumesc

Rocsi 1

25.09.2013, 21:43

Cleme

Bya Ralu 1

25.09.2013, 21:48

vin la masa

Rocsi 1

25.09.2013, 21:50

Hai Bianca

nilgun 1

25.09.2013, 21:52

buna

Lia_ 1

25.09.2013, 22:09

Oh, dar aia acolo o galeata intreaga de hribi, ori nu vad eu bine?

imi place cum ai facut-o, bravo

Angelina_Elena 1

25.09.2013, 22:09

Ce buna e!

xana 1

25.09.2013, 23:07

Panacris 1

27.09.2013, 17:29

Rocsi 1

27.09.2013, 21:10

Nu sunt asa multi Lia. In poza par multi ). Ma bucur ca iti place mancarea mea

Rocsi 1

27.09.2013, 21:10

Elena multumesc

Rocsi 1

27.09.2013, 21:11

Xana

Rocsi 1

27.09.2013, 21:11

Cris

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci la tuci