Tocanita de iepure la slow cooker Crock-Pot

de Satisfyyourcravings in Slow Cooker, 27 Noi 2015 | 3876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 picioare de iepure
  • 2 lingura de faina
  • 3 fasii bacon
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • 1 crenguta rozmarin
  • 250 grame ciuperci
  • 2 cepe rosii taiate bucati mari
  • o sticla de bere bruna
  • 400 ml supa de pui
  • orez gatit pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de iepure la slow cooker Crock-Pot:

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie. Se acopera bucatile de carne cu faina si se indaparteaza excesul. Se aseaza in tigaie si se prajesc pana devin aurii. Se presara cu sare, piper si se adauga baconul. Se gatesc pana cand baconul devine crocant. Se adauga ciupercile, rozmarinul si ceapa si se mai prajesc cateva minute. 

Se adauga o lingura de faina, se amesteca, apoi se adauga berea si supa de pui. Se tranfera in vasul de la slow cooker Crock-Pot  si se gateste 4-5 ore pe setarea high sau 6-8 ore pe setarea low, pana cand carnea se desprinde de pe os. 

Se serveste cu orez. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pere in sos de rodii la slow cooker Crock Pot