Tocanita de porc

de Anamaria Cook in Porc, 4 Ian 2013 | 8858 vizualizari

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

04.01.2013, 23:21

delicioasa!vin vreau si eu

- Andreea - 1

04.01.2013, 23:21

tare buna.dar unde locuiesti?

Zamfira 1

04.01.2013, 23:22

o bunatate, place mult

MotanLaOale 1

04.01.2013, 23:23

Anamaria Cook 1

04.01.2013, 23:32

Andreea locuiesc in Marea Brianie.
Va multumesc tare mult tuturor!!!

Zamfira 1

04.01.2013, 23:38

Rocsi 1

04.01.2013, 23:45

Cat de buna..Vreau si eu

Mihaela11_jo 1

05.01.2013, 09:28

Delicioasa
Daca esti departe de tara trebuie sa te adaptezi cu proviziile; acum si la noi se gaseste faina de malai la supermarketurile mari( extrem de scumpa : o punga de 1/2 kg costa 3,5Euroi) dar ne descurcam cu proviziile de la fabricile de chips.
Varza murata imi fac acasa; fostul consul a facut rost de tarate de la brutarii si ne-a invatat sa facem bors de casa( dupa reteta regretatului Radu Anton Roman).
In caz de nevoie devii creativ
Si iti raspund la intrebarea din mesajul tau: dorul e acelasi si dupa 30 de ani departe de tara; doar devii mai ocupat si nu mai ai asa mult timp sa te autocompatimesti
Un weekend minunat iti doresc

Mihaela11_jo 1

05.01.2013, 09:49

PS.Am invatat sa fac mamaliga in cuptorul cu microunde

DIANA B 1

05.01.2013, 10:36

Asta chiar mi-ar placea ...

adry88 1

05.01.2013, 11:23

la cum arata vreau sie eu o portie

mamaieelena 1

05.01.2013, 12:25

excelenta

T I M E A 1

05.01.2013, 13:17

buna, buna

Anamaria Cook 1

05.01.2013, 15:29

Va multumesc tuturor, Mihaela intradevar asa este, devii creativ, dar cred ca noi romanii asa am fost intotdeauna . Va pup pe toti si va doresc un week-end minunat!!!

danakarin 1

05.01.2013, 15:46

Minunata combinatie cu mamaliga....

danakarin 1

05.01.2013, 15:50

Anamaria, dragutzo, te-ai nascut in 1893 ! Arati tanara pentru atatia ani... :-))

gaby_duceag 1

05.01.2013, 15:55

))))))))))))

Anamaria Cook 1

05.01.2013, 17:41

)))))) graba asta

Lau 1

05.01.2013, 19:13

gustoasa

meprincipessa 1

08.01.2013, 10:18

apetisanta

weronik68 1

08.01.2013, 20:25

buna! arata fb tocanita dar tin sa te corectez.in poza nu este cotlet ci piept de porc.am dreptate sau nu?

Anamaria Cook 1

10.01.2013, 00:45

Weronika ai dreptate, sa stii ca nici nu am stiut cum sa il numesc dar se poate folosii cotlet)) ca nu mai pot schimba acum.

Rahela Velicu 1

08.12.2017, 16:50

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu carne de porc