Tocanita de porc

de Anamaria Cook in Porc, 4 Ian 2013 | 5596 vizualizari

 

Dupa cum v-am mai zis am gasit un magazin aici in oras unde gasesc produse romanesti si bineinteles ca mi-am cumparat o punga mare, mare de malai. Asa ca in ultimele zile gatesc preparate ce le pot servi cu mamaliga.

 

INGREDIENTE

  • - 2 cotlete carne de porc
  • - o ceapa
  • - o cana suc de rosii
  • - un morcov micut
  • - o lingurita paprika
  • - o lingura faina sau amidon
  • - 2 foi dafin
  • - sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc:

Taiati carnea de porc in cuburi mici, tocati ceapa si morcovul apoi caliti-le in putin ulei. Cand carnea a inceput sa isi schimbe culoarea si ceapa s-a calit adaugati sucul de rosii, eu am mai adaugat si 3-4 rosii cherry (parca sucul meu de rosii era cam subtire). Potriviti de sare si piper, acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic pentru 30 de minute.


Pentru ca am vazut o reteta zilele trecute si nu mai stiam cum se face dar imi aduceam aminte ca era un sos cu castraveti murati am adaugat si doi castraveciori in sosul meu si va spun ca a iesit demential mai ales ca langa am pus si o mamaliguta aburinda :).


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

weronik68 1

08.01.2013, 20:25

buna! arata fb tocanita dar tin sa te corectez.in poza nu este cotlet ci piept de porc.am dreptate sau nu?

Anamaria Cook 1

10.01.2013, 00:45

Weronika ai dreptate, sa stii ca nici nu am stiut cum sa il numesc dar se poate folosii cotlet)) ca nu mai pot schimba acum.

Rahela Velicu 1

08.12.2017, 16:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in sos de usturoi si cartofi