Tocanita de porc cu cartofi si mazare

de Rocsi in Porc, 19 Mar 2014 | 5020 vizualizari

COMENTARII (44)

Rocsi 1

21.03.2014, 20:22

Simona multumesc.

Rocsi 1

21.03.2014, 20:23

Multumesc Corinuta

Rocsi 1

21.03.2014, 20:23

Lavinia ma bucur ca iti place.

Rocsi 1

21.03.2014, 20:23

Dana facem fara mazare pentru tine

Rocsi 1

21.03.2014, 20:23

Lia mie imi place mult mazarea

Rocsi 1

21.03.2014, 20:24

Dya ma bucur mult.

Rocsi 1

21.03.2014, 20:24

Multumesc Dey

Rocsi 1

21.03.2014, 20:24

Lau

Rocsi 1

21.03.2014, 20:24

Lucky multumesc

Rocsi 1

21.03.2014, 20:25

Esti moldoveanca de-a mea Irina

Rocsi 1

21.03.2014, 20:25

Anett multumesc

Rocsi 1

21.03.2014, 20:26

Georgia

Rocsi 1

21.03.2014, 20:26

Luana multumesc

Rocsi 1

21.03.2014, 20:26

Multumesc Bianca.

Rocsi 1

21.03.2014, 20:26

Geanina

Rocsi 1

21.03.2014, 20:27

Multumesc Vladimir.

Rocsi 1

21.03.2014, 20:27

Alina

JulyCris 1

26.03.2014, 20:09

Foarte buna!

Rocsi 1

26.03.2014, 21:17

Asa zic si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de praz, ciuperci si costita de porc afumata