Tocanita de pui cu ceapa si rosii

de Rocsi in Pui, 19 Ian 2013 | 11688 vizualizari

 

O tocanita atat de simpla, dar atat de mult ne place.Sincer nu mai stiam ce sa gatesc sa fie pe placul tuturor. M-am uitat prin frigider si am zis:stiu, fac tocanita de pui cu ceapa si rosii si bineinteles ca asa cum am presimtit o sa se goleasca repede cratita...M-am pus pe treaba si uitati ce a iesit...Sper sa fie si pe gustul vostru!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 3 cepe mari
  • 400 gr rosii in suc propriu
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa si rosii:

Pulpele de pui le parlim de puf la flacara aragazului, le spalam bine si le taiem in doua, separand partea superioara de copanel.

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.

Rosiile le taiem bucatele potrivite.

Intr-o oala incingem uleiul, apoi punem pulpele si le rumenim putin pe ambele parti.


Adaugam doua cani cu apa si cand incepe sa fiarba, cu o paleta luam spuma.

Acoperim cu un capac, lasam 10 minute la fiert, apoi adaugam ceapa, rosiile taiate dar fara sucul lor.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Cand carnea este bine patrunsa, incercam cu o furculita, adaugam sucul de la rosii si pasta de gogosari.

Scadeti tocanita pana este pe gustul dumneavoastra.

Mai dam cateva clocote la mancare si o dam deoparte.

Verdeata o spalam, o tocam si o presaram deasupra, iar catelul de usturoi il curatam, il taiem in patru si ii dam drumul peste.


Lasam tocanita de pui acoperita 5 minute sa prinda din toate aromele adaugate la final.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

Ubulika 1

20.01.2013, 18:56

bunbun

Rocsi 1

20.01.2013, 22:31

Multumesc Lau

Rocsi 1

20.01.2013, 22:32

Ubulika multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla