Tocanita de pui (papricas de pui)

de Dana_Retetegg in Pui, 8 Dec 2010 | 5268 vizualizari

COMENTARII (24)

kamy 1

08.12.2010, 23:35

bunnnn ce as papa acum 1...2 copanele si salata de varza 5f

RuxyRux 1

08.12.2010, 23:36

10 Furcu!!!

Dana_Retetegg 1

08.12.2010, 23:40

Kamy

Dana_Retetegg 1

08.12.2010, 23:40

Ruxy, cat de generoasa esti

RuxyRux 1

08.12.2010, 23:41

LUK 1

08.12.2010, 23:44

pe gustul meu

marieta 1

08.12.2010, 23:58

e bun si fara garnitura!!salata de varza e preferata mea!!

Dana_Retetegg 1

09.12.2010, 00:25

Merci pt aprecieri

Dana_Retetegg 1

09.12.2010, 00:26

Din pacate altii apreciaza doar de 4 furculite

Mitinita 1

09.12.2010, 00:41

si eu cu 5f!le merita din plin

Ina 1

09.12.2010, 05:58

imi place si mancarica si vasul cel negru

RuxyRux 1

09.12.2010, 07:54

Nu fi supi...restul de furcu si-n plus ai de la mine

mena29 1

09.12.2010, 08:16

Si mie-mi place

MotanLaOale 1

09.12.2010, 09:19

foarte bun dar farmecul papricasului sunt galustele

tanyapatap 1

09.12.2010, 09:35

mamaieelena 1

09.12.2010, 09:44

bun si gustos mai vreau o portie

Rocsi 1

09.12.2010, 10:49

iami iami

Dana_Retetegg 1

09.12.2010, 11:33

Multumesc tuturor

Dana_Retetegg 1

09.12.2010, 11:34

Ina, vasul acela e verde inchis dar aici se vede spre negru. Si mie imi place, e mai diferit

mihaelar63 1

09.12.2010, 15:25

iti dau eu 10furcu , dar mie-mi pui si smantana ca sunt ardeleanca

Cris2711 1

18.12.2010, 17:14

5 di inima ,arata senzational bussi

Dana_Retetegg 1

18.12.2010, 17:48

Multu mult Cris

cocolina 1

22.04.2012, 14:11

Arata foarte bine am trecuto la favorite

Dana_Retetegg 1

24.04.2012, 11:18

ma bucur mult ca iti place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui