Tocanita de pui (papricas de pui)

de Dana_Retetegg in Pui, 8 Dec 2010 | 4665 vizualizari

 

O reteta destul de simpla, cu ingrediente pe placul meu.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 ardei kapia
  • 2 cepe
  • 3 linguri de rosii in bulion
  • 2 lingurite boia dulce
  • oregano
  • busuioc
  • condimente pentru pui
  • sare
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui (papricas de pui):

Pulpele le-am taiat pe jumatate, le-am condimentat si le-am pus la calit impreuna cu ceapa. Am adaugat si ardeiul taiat rondele si 2 pahare cu apa. Am lasat la foc mic aproximativ 30 de minute.

Apoi am pus rosiile in bulion, oregano, busuioc, sare si boia.

La final am adaugat patrunjel tocat marunt si faina amestecata cu 2 linguri de apa.

TIPS-URI

1

În cartea de bucate se recomanda servirea papricasului cu galuste de faina, garnitura de orez sau cuș-cuș.

2

Noi l-am preferat fara garnitura, doar insotit de o salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui (papricas de pui)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Dana_Retetegg 1

18.12.2010, 17:48

Multu mult Cris

cocolina 1

22.04.2012, 14:11

Arata foarte bine am trecuto la favorite

Dana_Retetegg 1

24.04.2012, 11:18

ma bucur mult ca iti place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu bambus