Tocanita de pui (papricas de pui)

de Dana_Retetegg in Pui, 8 Dec 2010 | 5368 vizualizari

 

O reteta destul de simpla, cu ingrediente pe placul meu.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 ardei kapia
  • 2 cepe
  • 3 linguri de rosii in bulion
  • 2 lingurite boia dulce
  • oregano
  • busuioc
  • condimente pentru pui
  • sare
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui (papricas de pui):

Pulpele le-am taiat pe jumatate, le-am condimentat si le-am pus la calit impreuna cu ceapa. Am adaugat si ardeiul taiat rondele si 2 pahare cu apa. Am lasat la foc mic aproximativ 30 de minute.

Apoi am pus rosiile in bulion, oregano, busuioc, sare si boia.

La final am adaugat patrunjel tocat marunt si faina amestecata cu 2 linguri de apa.

TIPS-URI

1

În cartea de bucate se recomanda servirea papricasului cu galuste de faina, garnitura de orez sau cuș-cuș.

2

Noi l-am preferat fara garnitura, doar insotit de o salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui (papricas de pui)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu bere la cuptor