Frigarui de pui

de mihaelar63 in Pui, 5 Aug 2012 | 989 vizualizari

 

Imi pare rau ca nu am imagini mai clare cu produsul finit , dar nu am avut cand sa mai fac . S-au topit rapid , frigaruile .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept pui
  • oregano
  • sare
  • piper
  • seminte fenicul
  • coriandru verde
  • 200 ml iaurt
  • ciupercute mici
  • ceapa verde
  • ardei rosu
  • ardei galben
  • 100 ml ulei masline
  • slaninuta afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:


  1. Pieptul de pui se taie cuburi se amesteca cu condimente, iaurt , ulei si se lasa la macerat minimum 2 ore la rece .

  2. Se insira pe frigarui [ care au fost lasate intr-un vas cu apa 2 ore ] bucati de pui , ardei rosu , ardei galben , ciupercute, slaninuta si ceapa verde alternandu-le .

  3. se prajesc pe gratarul incins .

 

TIPS-URI

1

Sunt gustoase servite doar in compania placuta a prietenilor sau a rudelor , la iarba verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

iri_iri 1

07.08.2012, 05:21

bun,bun

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 16:07

Bya Ralu 1

21.08.2012, 10:47

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui cu fistic