Tocanita de pui si ciolan afumat

de MotanLaOale in Mancare copii, 17 Iul 2019 | 1688 vizualizari

 

In incercarea de a multumi cei doi nepoti am inventat aceasta tocana. :)))
A iesit nemaipomenit de buna, peste asteptari.
"Meniu copii"

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de pui
  • 400 g ciolan afumat
  • 4 cepe
  • 3 ardei capia
  • 3 ardei verzi
  • 3 cartofi
  • 1 legatura marar
  • 200 g rosii taiate in bulion
  • 3 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • boia afumata
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui si ciolan afumat:

Carnea de pui este de la cateva tacamuri de pui fierte separat si indepartate oasele.

Ciolanul se taie bucati mai mici.

Cartofii se curata si se taie cuburi.

Ardeiul se curata, se spala si se taie bucati.

Ceapa se curata si se toaca mai mare.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pun bucatile de ciolan, vegeta, piper, boia afumata si se mai caleste 3-4 minute.

Se pune apa si se fierbe 25-30 minute.  

Se pun si ardeii si se mai fierbe 10 minute. 

Se pune carnea de pui si cartofii, se completeaza cu apa si se mai fierbe 15-20 minute.  

Se pun rosiile taiate si pasta de bulion, se amesteca bine si se fierbe 5 minute.

Se pune si mararul tocat marunt si se amesteca.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, sa scada si sa prinda culoare.

Spre sfarsit se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui si ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

18.07.2019, 21:18

Tare multumita as fi si eu daca as primi o portie din asa bunatate! Cu siguranta este super, super gustoasa!

mihaelar63 1

18.07.2019, 22:32

Subscriu

MotanLaOale 1

18.07.2019, 23:33

Multumesc

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui la cuptor si cartofi cu marar