Tocanita de pui si ciuperci

de Panacris in Pui, 11 Noi 2012 | 3318 vizualizari

COMENTARII (33)

Geanina87 1

11.11.2012, 16:16

Imi place tocanita ta

RuxyRux 1

11.11.2012, 16:22

Place place, vad ca gatesti cu ulei de palmier...grozav!

diaconta 1

11.11.2012, 16:39

o mancare buna de Duminica

Bya Ralu 1

11.11.2012, 16:45

ce buna e

Panacris 1

11.11.2012, 17:09

Da, Ruxy, am renuntat la uleiul de floarea soarelui, ptr ca e mult mai sanatos din ce am studiat pana acum

Doralinda 1

11.11.2012, 17:36

Panacris, scuza-ma ca ma "amestec" si eu, dar uleiul de palmier e cel mai nociv!!! Cel putin in Franta, pe majoritatea produselor care nu contin acest ulei, e mentionat cu litere mari ca NU contine! Chiar acum cateva zile am vazut un reportaj ptr nutella care e atacat ca foloseste acest ulei! Cel mai sanatos ulei, si cel mai indicat, e uleiul de masline!

RuxyRux 1

11.11.2012, 17:42

Doralinda daca uleiul de palmier este nehidrogenat atunci este un ulei sanatos si nu unul nociv, eu il cumpar in aceasta varianta, iar specialistii il recomanda, deci este bun si sanatos!

http://www.adevarul.ro/life/sanatate/alimentatie/Ce_trebuie_sa_stii_despre_uleiul_de_palmier_0_458954608.html#

http://produsesanatoase.ro/ro/33-ulei-de-palmier.html


si da uleiul de masline este bun si sanatos, perfect pentru gatit, insa trebuie sa te asiguri ca e extravirgin si nu e contrafacut si desigur nu trebuie sa faci abuz nici de unul si nici de altul, ci cu masura!

Doralinda 1

11.11.2012, 17:46

Ma rog, vad ca esti sigura ptr uleiul de palmier, verifica si alte site-uri, in alte limbi, cum ar fi cel in franceza (huile de palm) sau engleza si vei vedea! In romania se publica ce vor ei sa vanda! E cel mai ieftin ulei din cauza ca nu e cel mai bun, peste tot in europa ( in afara de romania!)
Eu folosesc ulei de masline extra virgin, facut de casa din grecia. Deci sunt sigura

RuxyRux 1

11.11.2012, 17:50

Sa fiu sincera nu mai sunt sigura de nimic Doralinda, atatea pareri atat de multe stiri unele pro unele contra incat te gandesti de zece ori inainte sa pui ceva in cos, desigur uleiul tau preparat in casa e ceva sigur insa cati si-l permit si daca si-l permit de unde sa il ia? Eu am in casa ulei de masline extravirigin cretan( sigur bun)...chiar daca costa o avere la sanatate nu fac rabat niciodata....

RuxyRux 1

11.11.2012, 17:54

De asemenea uleiul de rapita mult laudat e folosit pe scara larga in Europa, dupa ce am citit niste studii cum ca e extrem de toxic mi-am sfatuit sora( din Germania) sa renunte la gatitul cu el si asa a facut, e destul de greu in domeniul asta si trebuie sa fii mereu pe faza sa te documentezi si sa te asiguri, cu toate ca sincer nu mai ai nici cea mai mica siguranta cu nimic, nu mai ai incredere nici in haina de pe tine cum se spune ca se rupe si te lasa, numai la DD ne e asigurarea si atat, umila mea perere!

Doralinda 1

11.11.2012, 17:56

Asta asa e! Esti sigura pe ce mananci doar din "gradina" ta!

Doralinda 1

11.11.2012, 17:59

Da uleiul din creta e considerat unul dintre cele mai bune! Si da, ai dreptate, cati isi permit?! Dar asa cum ti-am zis, in Franta se ocoleste mult acest ulei! S produsele care contin acest ulei, se vand foarte putin, si firmele care vor sa vanda produsele lor, deja nu il mai folosesc si e marcat pe eticheta " fara ulei de palmier"

RuxyRux 1

11.11.2012, 18:02

Da chiar nu stiu ce sa zic, sincer ma depaseste si nu am in fata nici un studiu care sa spuna clar NOCIV! Cu siguranta daca voi gasi asa ceva voi renunta la el, pana atunci insa il folosesc

Panacris 1

11.11.2012, 18:03

Doralinda, parerile sunt impartite Folosesc in primul rand, uleiul de palmier, fiindca nu se arde si nu face fum In al doilea rand sa nu crezi ca este foarte ieftin, aici in Romania, e mai scump decat cel de florea soarelui. Din cate am citit si studiat, uleiul de masline, mai ales cel extravirgin, nu e recomandat ptr prajeli Cred ca cel mai sanatos si eco, ar fi sa ne reintoarcem la clasica untura de porc In curtile romanilor cresc porcii, maslinii mai putin

RuxyRux 1

11.11.2012, 18:07

Exista uleiuri de masline speciale pentru prajit( extravirgine), speciale pentru un usor calit si speciale pentru salata au un magazin in zona Carrefoure Baneasa

http://www.oliviers-co.ro/ulei-de-masline-c-45.html

Doralinda 1

11.11.2012, 18:15

Panacris, ai dreptate, parerile sunt impartite, si NU incerc sa va conving, fiecare face ce doreste, doar va impartasesc din informatiile mele! Uleiul de masline e foarte rezistent la temperaturi foarte ridicate, e scris cred si pe pe etichetele de pe sticle, doar ca mi-e "mila" sa il ard ptr cartofi prajiti sau mai stiu ce altceva! Dar bineinteles, folosesc la calit unde temperatura e ridicata! Un producator din sitea(creta) care ne mai aduce ulei, mi-a zis ca se poate praji fara nici o problema! In strainatate, mai putin cresc porcii, deci ma adaptez cu ce gasesc pe aici! Asa cum nici leustean nu gasesc, sau marar, sau ardei capia....deci, ne adaptam in functie de ce avem

Panacris 1

11.11.2012, 18:23

Doralinda

Valclaudia 1

11.11.2012, 18:26

SARUMANA PENTRU MASA!

Doralinda 1

11.11.2012, 18:38

Panacris, sincer, sper ca nu te-am suparat, nu a fost intentia mea!

Panacris 1

11.11.2012, 19:01

Doralinda, nicio suparare

MotanLaOale 1

11.11.2012, 19:01

Rocsi 1

11.11.2012, 19:22

Mie imi place asa ca vreau o portie

mamaieelena 1

11.11.2012, 19:38

RuxyRux 1

11.11.2012, 19:48

Doralinda, nu cred ca ai suparat pe nimeni, ai spus ce ai stiut, sa stii ca si mie mi se intampla sa atrag atentia asupra unui lucru despre care stiu ca trebuie evitat si am citit sau m-am documentat inainte, iar daca asta se face pe un ton frumos civilizat si de bun simt, fara aere de superioritate nu ar trebui sa apara reactii negative, desi nu este exclus( dar asa iti mai dai seama si de caracterul unora ...dar, ma rog)...te imbratisez!

Ubulika 1

11.11.2012, 19:52

miamyy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu sos de zacusca