Tocanita de pui si ciuperci

de Panacris in Pui, 11 Noi 2012 | 3309 vizualizari

 

A trebuit sa gatesc si ceva pe placul baietilor ;)

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • rosii 2 bucati,
  • file de pui 500 g,
  • ciuperci pleutorus 500 g,
  • ulei de palmier 50 ml,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • curry 1 g,
  • ketchup Panacris 100 g,
  • vin alb demisec 200 ml.apa 200 ml.,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui si ciuperci:

Ceapa si ardeii se curata, se spala, se toaca marunt si se pun la dinstuit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ciupercile, fileul de pui, se taie bucatele si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sare, piper, boia si curry, se completeaza cu apa si vin cat sa acopere mancarica, lasandu-se lafiert cca. 30 de minute semiacoperit, la foc mediu. La final se adauga ketchup-ul (vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/ketchup-panacris-2-36567.html)  si se da la cuptor, cca. 15 minute. Se serveste fierbinte cu paine de casa sau cartofi natur. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (33)

Cris2711 1

17.11.2012, 01:33

atat de mult imi place

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 14:05

andreea_angelo 1

19.11.2012, 20:10

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ciuperci si mascarpone