Papricas cu fasonari de pui

de Micutza Luana in Pui, 9 Ian 2014 | 1402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fasonari de pui
  • o ceapa mica
  • un ardei
  • o lingura de bulion
  • o cana de apa
  • sare piper
  • vegeta
  • pentru galusti
  • un castronel mic cu pireu
  • un galbenus de ou
  • o lingura de faina
  • sare piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu fasonari de pui:

Ceapa se toaca marunt se freaca cu vegeta si se pune la calit , peste care adaugam ardeiul taiat si el marunt. Se lasa 5 minute .


Adaugam bucatile de pui peste ceapa , apoi bulionul si apa .


Lasam sa fiarba la foc mic 25-30 minute .


Intre timp facem galustile .


Peste pireu adaugam faina galbenusul, sarea, piperul, faina, mararul si amestecam pana obtinem o compozitie destul de solida dar lipicioasa .


Cu ajutorul lingurii luam cate putin din compozitie formand galuste si le punem la prajit , pana prind o culoare usor aurie .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu fasonari de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Micutza Luana 1

09.01.2014, 22:21

da astea is altfel is mult mai bune, mie cel putin imi plac mai mult

diaconta 1

10.01.2014, 09:08

Buuun

Micutza Luana 1

10.01.2014, 20:30

dia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la tigaie grill