Pulpe de pui cu dovlecei

de Bya Ralu in Pui, 26 Mai 2016 | 1027 vizualizari

 

Un gust excelent!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi
  • 2 bucati dovlecei
  • 2 cepe mari albe
  • frunze proaspete de busuioc
  • ulei
  • apa
  • vegeta/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecei:

Pulpele se taie in doua,se cresteaza,se clatesc bine si se lasa deoparte sa se scurga apa.


Intr-o tigaie wok punem ulei si pulpele sa se prajeasca,sa lasa cateva minute bune pe ambele parti dupa care se scot pe o farfurie.


Uleiul se arunca,se lasa doar putin pentru a calii ceapa alba tocata marunt.


Se adauga dovleceii taiati cuburi,frunzele de bucuioc,condimentele si pulpele de pui prajite.


Se pune apa ,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba ingrendientele cam 10 minute.


Se servesc cu muraturi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

27.05.2016, 16:07

BUUUn !!!

Bya Ralu 1

27.05.2016, 18:46

roxana_simona 1

30.05.2016, 22:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciocanele de pui