Tocanita de pui(de primavara)

de mikidaniro in Pui, 30 Apr 2012 | 6414 vizualizari

COMENTARII (21)

Ina 1

30.04.2012, 08:20

O bunatate!

aziz 1

30.04.2012, 08:46

Yammmmiiiii!!!!!!

angyb 1

30.04.2012, 08:49

ce bunatate

Bucataras Medi 1

30.04.2012, 09:09

cu mamaliguta......un deliciu.

alldaycooking 1

30.04.2012, 09:11

Foarte buna tocanita!

BuburuzaBubu 1

30.04.2012, 09:23

cocolina 1

30.04.2012, 09:39

buna tocanita

alinutzika 1

30.04.2012, 10:22

tare buna

Bya Ralu 1

30.04.2012, 10:30

super!place

MotanLaOale 1

30.04.2012, 12:43

Lau 1

30.04.2012, 14:43

tare buna

Cris2711 1

30.04.2012, 16:28

Daaaaaaaaaaa

Dana Cristea - pusikmea 1

30.04.2012, 16:39

ce bine arata!!!! si ce pofta imi e!!!

elucubratiiculinare 1

30.04.2012, 18:13

yammy

Ubulika 1

30.04.2012, 19:14

miam miammmm

Rocsi 1

30.04.2012, 21:16

Buna de numa....yamiiii

Bunica 1

30.04.2012, 23:02

are si mamaliguta....mmmmmce buna !

iry-gabriela 1

01.05.2012, 07:07

daca e de pui vin deindata sa mananc

Criss 1

02.05.2012, 08:52

Foarte buna.

Sim0na 1

02.05.2012, 18:34

ce bine arata!!!

jolygina 1

02.05.2012, 23:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui ca la Medias