Tocanita de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de laura_n in Slow Cooker, 10 Dec 2015 | 6227 vizualizari

COMENTARII (19)

Adele 1

10.12.2015, 18:22

Adica la "cioroi"

Ksenya 1

10.12.2015, 18:22

tre s-o incerc si eu,ca am vazut si eu pe paprika reteta ,dar n-am notat-o. Merci de reteta!

mihaelar63 1

10.12.2015, 18:22

Exact asa carnita buna am si eu in frigi . Imi place tot ce ai pus acolo . Vreau si eu

Constelatialeu 1

10.12.2015, 18:23

Ai gadilat cioroiul la haripa ?

laura_n 1

10.12.2015, 18:25

Meritul ii apartine, desi, repet, nu am reusit sa o vad cap-coada, insa in mare, sper ca am nimerit. Unele ingrediente le-am adaugat dupa gustul meu, gen rosiile uscate, usturoiul, chimenul. Deci, puteti renunta la ele, dar carnea rumenita astfel si dulceata spre final, dau o savoare aparte.

Bya Ralu 1

10.12.2015, 18:26

arata super

Micutza Luana 1

10.12.2015, 18:32

ce buna e tocanita ta

Gherca Daniela 1

10.12.2015, 18:41

tare gustoasa!

cristinutanicolita 1

10.12.2015, 18:59

foarte buna

Rocsi 1

10.12.2015, 19:05

Cat de apetisanta!

deyutzky 1

10.12.2015, 19:11

arata intr-un mare fel! Like!

CameliaR 1

10.12.2015, 19:29

Arata atat de bine Super prezentare

diaconta 1

10.12.2015, 20:26

buna rrrrrrrrrrraaaaauuuuuu

mirela0911 1

10.12.2015, 20:38

Nu poate fi decat super buna!

Bunica 1

10.12.2015, 21:15

Da chiar nu te operște nimeni?))

Panacris 1

10.12.2015, 22:52

Deci, daaa, mă duc să-mi iau un slow cocker

MotanLaOale 1

10.12.2015, 23:15

buna buna

miki_a 1

11.12.2015, 00:49

Am savurat aceasta reteta din plin! Cea mai buna tocanita!

Gicuta 1

11.12.2015, 08:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot