Tocanita din piept de pui cu ciuperci si piure de cartofi - RETETA CU NR. 200

de babi5 in Pui, 2 Dec 2013 | 7957 vizualizari

COMENTARII (20)

portiadelumina 1

02.12.2013, 19:02

Ohoo, reţeta 200, bravoo!

Bya Ralu 1

02.12.2013, 19:02

bun bun

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 19:04

ce bunatate ! la cat mai multe retete

RoXx 1

02.12.2013, 19:12

felicitari babi si la cat mai multe retete

diaconta 1

02.12.2013, 19:15

Bravo Mala,la cat mai multe retete delicioase

deyutzky 1

02.12.2013, 19:19

Felicitari!!! La cat mai multe retete!

Panacris 1

02.12.2013, 19:26

Bravo! La cât mai multe rețete

Valclaudia 1

02.12.2013, 19:38

spor la treaba,Babi! Super reteta ta!

babi5 1

02.12.2013, 20:03

Multumesc din suflet dragii mei pentru comentariile voastre .prezenta si incurajari sa fiti iubiti

MotanLaOale 1

02.12.2013, 20:03

La cat mai multe retete!

laura_n 1

02.12.2013, 20:31

felicitari, Babi! imi place mult ca gatesti autentic si gustos, nu ca noi trei fire de patrunjel trase in unt la cat mai multe retete si putere!

gaby_duceag 1

02.12.2013, 21:01

Felicitari!

Rocsi 1

02.12.2013, 21:18

Imi place foarte mult acest fel de mancare . La cat mai multe retete

danakarin 1

02.12.2013, 22:15

Bunatate! Si mie imi place!

simona72 1

03.12.2013, 09:01

La cat mai multe retet Babi draga!!! Bun tare, ca la mama acasa!

anca_rm 1

03.12.2013, 10:04

bun, la cat mai multe retete

nadea68 1

03.12.2013, 22:44

babi5 1

05.12.2013, 18:44

Te pupa Babi simona72 si-ti multumesc mult esti o scumpa ca de obicei

babi5 1

05.12.2013, 18:53

Multumesc din suflet :anca_rm,nadeea68,portiadelumina,Bya Ralu,krysty,RoXx,diaconta, deyutzky,Panacris,Valclaudia,MotanLaOale,laura_n,gaby_d,Rocssi,danakarin, va imbratisez cu drag si va multumesc din suflet pentru incurajari si comentariii

Merisor 1

06.12.2013, 13:29

La cat mai multe retete gustoase si apetisante, asa cum le faci tu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci şi mazăre – Multicooker