Tocanita picanta de naut cu ardei copti

de Criss in Mancaruri de post, 30 Aug 2016 | 4414 vizualizari

 

Reteta de azi e tot una simpla si destul de rapida, o reteta de sezon, as zice, o reteta absolut delicioasa, vegetariana sau de post daca vreti, o reteta pe care v-o recomand cu toata caldura, mai ales daca va plac mancarurile fara carne. Eu am mai spus-o, prefer oricand o mancare facuta din legume proaspete in locul unei fripturi.

 

INGREDIENTE

  • -1 conserva de naut Sun Food
  • -3 cepe
  • -3 ardei kapia
  • -3 rosii
  • -usturoi
  • -ardei iute
  • -sare
  • -piper
  • -patrunjel verde
  • -ulei

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta de naut cu ardei copti:

Mai intai se coc ardeii si se curata de coaja si seminte. Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei.

Se adauga apoi ardeii taiati fasii si se lasa sa fiarba cateva minute, timp in care se oparesc rosiile si se curata de pielita, apoi se toaca cubulete si se pun peste ardei si ceapa. Se mai lasa la fiert 5 minute, apoi se adauga ardei iute (eu am pus doar doua rondele, sa fie doar putin picanta tocanita) si nautul scurs.

Se adauga sare, piper, usturoi si se mai lasa 5 minute sa fiarba, apoi se stinge focul si se presara patrunjel verde deasupra. Se serveste cu paine proapsata (tocmai facuta la masina de paine :) ) sau mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta de naut cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

katty 1

15.12.2019, 21:34

Ador nautul si ardeiul copt, deci trebuie musai incercata!

mihaelar63 1

15.12.2019, 23:15

Criss 1

16.12.2019, 08:11

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon "trase" la tigaie