Tochitura in sos de vin

de Patricia Iordache in Porc, 27 Mai 2013 | 18745 vizualizari

COMENTARII (44)

marianascarlat 1

27.05.2013, 19:42

Patricia Iordache 1

27.05.2013, 19:58

Fetelor...multumesc!

Rocsi 1

27.05.2013, 20:24

Cat de apetisanta

omihaela90 1

27.05.2013, 20:24

loredanaaa 1

27.05.2013, 20:27

bun

Bunica 1

27.05.2013, 20:54

adry88 1

27.05.2013, 21:00

foarte foarte buna

Patricia Iordache 1

27.05.2013, 21:22

Fetelor, cat ma bucur ca va place!

Merisor 1

27.05.2013, 23:36

_Alina_ 1

28.05.2013, 08:51

Si eu le fac mereu alor mei carnita astfel, dar tochitura n-am facut niciodata asa. E musai de incercat!

cristeena20 1

28.05.2013, 12:59

Minunata!!!imi lasa si mie gura apa ca la Meri

Bucatardinpasiune 1

28.05.2013, 14:43

Ahhh... salivez! Vreau si eu! Mi-ai facut o pofta nebuna!!!

Patricia Iordache 1

28.05.2013, 15:04

Dragele mele...sunt tare incantata ca va place si as fi si mai incantata daca ati incerca sa o preparati! O sa ma pomeniti!

simo_brkic 1

29.05.2013, 00:47

=P mmm yumm!

elena001 1

29.05.2013, 11:04

ce bunatate

Anett 1

01.06.2013, 21:24

tare bun!

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 09:26

gustoasa

ianculubita 1

01.02.2016, 09:13

Patricia am tot respectul si admiratia pentru ceea ce faci si tu stii asta dar te rog nu mai spune acestei tocanite Tochitura,sunt doua retete complet diferite,mai ales ca are ceapa si bulion; iarta-ma daca mi-am exprimat parerea de moldoveanca!

kytz 1

22.12.2016, 09:56

Am sa o incerc si eu in perioada ce urmeaza! Imi place friptura cu mult soooooos!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura a la Motan