Tort Alex

de - Andreea - in Torturi, 6 Iul 2013 | 4730 vizualizari

 

Un tort minunat,aromat si foarte simplu de facut.Din lipsa de timp am folosit un blat cumparat insa se poate inlocui cu un blat de pandispan facut in casa !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 blat tort
  • 500 ml frisca lichida
  • 50 gr ciocolata rasa
  • 1 cutie piersici in sirop
  • 200 gr ciocolata pentru decor
  • 100 gr arahide in ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Alex:

Blatul il impartim in trei parti egale.Fiecare parte o insiropam cu siropul de la piersici.

Se pune pe un platou primul blat.Se orneaza cu frisca batuta bine ,piersici taiate cubulete si ciocolata data prin razatoare.

Se pune peste acestea ,cel de-al doilea blat si repetam:frisca,piersici si ciocolata.

Se aseaza si cel de-al treilea blat.Il invelim cu frisca.Pe margini ornam cu ciocolata.

Cu ajutorul unui posh ornam cu frisca si partea de deasupra a tortului.

In mijloc punem ciocolata rasa iar in jur punem arahidele in ciocolata.

Se tine la frigider pina in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Alex" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

- Andreea - 1

07.07.2013, 08:03

Dia...la mine nu s-a murdarit.Poate ca erau de la frigider si dupa ce le-am pus pe tort,am pus tortul imediat in frigider

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 21:42

mmm...minunat tort

- Andreea - 1

06.11.2013, 17:14

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Tort cu spuma de lamaie